Over ons

Kemperman Gendringen is in 1974 begonnen vanuit Gaanderen met de verkoop van vogelkooien en andere verwante vogelartikelen. Als snel breidde het assortiment zich uit, werd de ruimte in Gaanderen te klein, dus moest er naar een andere locatie gezocht worden. De nieuwe locatie werd, op een geheel in opbouw van een nieuw industrieterrein, in Gendringen gevonden. Hier werd destijds een nieuw bedrijfspand gebouwd. In 1976 ging het bedrijf over van Gaanderen naar Gendringen. Inmiddels is de 3de generatie van de familie Kemperman actief in het bedrijf. Door jaren lange ervaring, goede contacten en de tijd te nemen voor onze klanten houden we onze klanten al jarenlang tevreden.

Kemperman Gendringen richt zich voornamelijk op het gebied van aquarium- en vijverbenodigdheden. Dit wordt gezien als het belangrijkste onderdeel van het bedrijf. Denk hierbij aan aquariumplanten, vijverplanten, pompen, medicijnen, vissen en voer. 

Assortiment Groothandel Kemperman

Ons afzet gebied bevindt zich voornamelijk in Duitsland. Daarbij hebben we het over de provincie Noordrijn-Westfalen. Denk hierbij aan de grote steden; Keulen, Dortmund, Essen, Düsseldorf, Duisburg, Bonn enzovoorts. Deze klanten worden bijna elke week bezocht door onze vertegenwoordigers. Door ons uitgebreide wagenpark kunnen we elke week naar onze klanten toe. Klanten die verder in Duitsland gevestigd zitten leveren wij door middel van de post. In Duitsland hebben wij inmiddels een sterke marktpositie opgebouwd. Dit hebben wij bereikt door altijd vanuit de klant te denken en deze te bedienen met kwalitatief hoogwaardige producten. Kemperman Gendringen biedt een uitstekende prijs en kwaliteitverhouding, en met ons team streven wij naar een uitstekende service en een soepele afwikkeling van de orders.

Groothandel Kemperman Gendringen levert in Duitsland en Nederland

Sinds kort bevindt zich een klein deel van ons afzetgebied ook in Nederland. Dit komt door de nieuwe producten die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Deze producten worden dan grotendeels geleverd door middel van de post. Er zijn ook klanten die naar Gendringen komen om spullen af te halen en eventueel vissen, planten enzovoorts uit te zoeken. Het kan ook voorkomen dat een van onze chauffeurs in de buurt van de betreffende klant komt, en daar persoonlijk langs gaat. Hier wordt geen bepaalde route voor gemaakt.

Staat uw merk er niet tussen of wilt u meer informatie?